VAKANTE POSTE [LANDSWYD] DINSDAG 12 JUNIE 2018

UITVOERENDE PERSOONLIKE ASSISTENT Cullinan R 17 000.00 – R 21 000.00 PM
Maatskappy in Cullinan is opsoek na ‘n Uitvoerende Persoonlike Assistant vir die CEO, CFO en nog een direkteur.
Funksies:
Assisteer direkteure met verskeie administratiewe funksies Reel van vlugte, akkomodasie, vervoer wanneer reis Reel van funksies Insit in vergaderings en neem van minute Bestuur van kantoor vir direkteure Algemene kantoor funksies Projekte en navorsing
Vereistes: Matriek Ouderdom tussen 28 en 45 Ten minste 5 jaar in Persoonlike Assistant pos of Kantoor Bestuurs Pos Bereid om te werk van 08:00 – 17:00 Vlot in Afrikaans en Engels
Stuur asb CV na denite@diamondrecruiting.co.za
Candidate Attorney Centurion
Info@pitchme.co.za
My client a Law firm in Centurion is looking for a Candidate Attorney to start ASAP. Must have good academic results and good language skills
Requirements:
LLB degree Right of Appearance Own Vehicle Driver’s Licence
Applicants must be able to start as soon as possible.
Please forward a covering letter, including your salary expectations, and a comprehensive CV to the email provided on Indeed
Goeiedag,
`n Gevestigde sekuriteits maatskappy benodig `n ontvangs dame wat onmiddelik kan begin. Maatskappy is geleë in Langenhoven Park by Central Security Bloemfontein.
*moet tussen die ouderdom van 20 en 30 wees. *goeie telefoon etiket. *moet eie inisiatief kan neem. *`n “Go Getter” wees. *vorige admin ondervinding nie noodsaaklik, maar sal in jou guns kan Tel. *moet onmiddelik kan begin.
Opleiding sal verskaf word. Stuur gerus CV na admin@centralsecuritybloem.co.za
My client based in Germiston is looking for a Debt Collector (R10K)
chantel@queenbeerecruitment.co.za
Temp position available in Centurion as Receptionist/Admin. 1 Month contract at R6000 PM. Contact Johan Parsons on 063 628 3560.
Good day all, we have a position open as a receptionist at our engineering vompany based in Boksburg. Please send your cv to hanri@rmeeng.co.za. We looking for a young lady who is fluent in Afrikaans as well as English.
Sekuriteits pos beskikbaar in Kempton Park vir n jong man * moet matriek he * moet 12 uur skofte kan werk * rekenaarvaardig wees veral excel en emails * sekuriteits agtergrond n bonus maar nie n vereiste nie * alle nodige training sal gegee word * moet gewillig wees om te werk, om te help waar dit nodig is * moet om en in Kempton woon * eie betroubare vervoer en geldige lisensie * salaris R6000
Stuur asb Cv met huidige foto na jacogerber20@gmail.com
Moet asb nie inbox of comment nie, dit sal nie geantwoord word nie
Daar is n werks geleentheid oop by pic n pay ermelo vir n blokman handig cv in by pic n pay skakel Charles Roberts 0178191525
Google epos
Looking for Welders. Must be able to do CO2 and Argon welding. Email CV to amp@telehost.co.za
Opsoek na n toets tegnikus ons toets Boorgate in droogte geteisterde areas Landwyd ons fokus areas is oos kaap / noord kaap / ons verskaf voertuig assistant . Volgende kwalifikasies is nodig 1 . Geldige rybewys en jy moet kan sleep ook ( generator ) 2. Sober gewoontes 3. Moet elektriese agtergrond hê want dien persoon werk met 380 volt en die beheer toeusting is 220/380 4. Moet kan lees en skryf 5. Moet darm tegnies wees want daar word drie pote opgeslaan en pype word gesak met elektriese block & tackles 6. Ons slaap uit , as die area Nie huis verblyf het Nie Dan slaan ons Kamp op . 7. Ouderdom Klas tussen 23 en 35 Salaris afhangende van u kwalifikasies begin tussen R 8000-R 13 500 met n bonus struktuur . Die pos is dadelik beskikbaar . E-pos ons by marketing@arenagroup.co.za .U is welkom om my te Watss App as u graag Wil 0825709196
SPRINGS AREA
SEMI SKILLED DIESEL MECHANIC AND QUALIFIED AUTO ELECTRICIAN
USE REF KSDM FOR MECHANIC AND QAU FOR AUTO ELECTRICIAN
SEND CV to hr@opsicol.com
LEES ASB SAFETY OFFICER
Looking for a safety officer for offshore. Must be able to start immediately Please contact Paul 071 503 8956 for more info. **Please don’t inbox me**

TRANSORANJE SCHOOL FOR THE DEAF (Pretoria West)
1 x Temporary General Assistant Departmental Post. Duties include: Maintaining the gardens & other general duties. Preferably with drivers licence and knowledge of working with electric power tools.
Please email CV’s to transoranje2@gmail.com Closing date: Monday 2018/06/04.
EE Truck Sales Executive urgently required for a dealership in Centurion PLEASE ONLY FORWARD CV’S IF YOU HAVE EXPERIENCE IN SELLING TRUCKS! debbie@selectmotor.co.za
Down kode 14drywers met 5jaar ondervinding skakel die volgende nmrs 0825538005 of 0784215593
Pos beskikbaar by kleuterskool as onderwyseres vir die 1 tot 2 jaar klassie in Benoni. Minstens 3 jaar ondervinding is n vereiste. Skakel 0824608041
Kantoor werk vir n dame, in gezina voortrekker str 6 Dar n week moet eerlik vriendlik en opreg wees en baie stiptelik op haar werk wees moet kan onder druk werk str cv na – cielie.pauleyjd@gmail.com
Zabesi gas het n pos beskikbaar vir admin pos. Pos veiste moet op rekenaar kan werk, goeie klinte diens, moet so nou en Dan oortyd werk as gevra word. Moet eie vervooer he en moet onder druk kan werk. Selaris sal bespreek word in interview. Kontak 066 473 3593
Pos beskikbaar vir dame by kwekery in Klerksdorp. Persoon moet ouer wees as 35 jaar. Pos dadelik beskikbaar. Moet bereid wees om ook naweke te werk. Sluit in verkope van plante , oplui van verkope en admin. Epos CV na greenfields1@axxess.co.za of kontak 018 468 3107. Geen kansvatters.
***Transport company in Randfontein, – Needs a Qualified Diesel Mechanic # with 5 Years experiences. # Applicants must stay in the West Rand – Email CV and certificates to- hr@bdplant.co.za ## Closing date is the 29 June 2018
Waiters needed The Blueroom CBD email Cv’s to admin@nspblc.co.za
***Opsoek na jong mans x2 vir Car wash tydelike pos wat permanent kan word sal weekliks betaal word teen R120 per dag 7dae n week. Kempton Park (Edleen) ondehoude sal Maandag plaasvind WhatsApp Tamlyn op 0742614353 vir meer inligting.
***Medical bureau in Randburg has a vacancy for a Credit Controller with relevant experience and a working knowledge of the industry. Requirements: matric, immediately available, motivated and hard working. Salary: R7000 to R9000 depending on experience. Incentives are payable if targets are reached! Please email your CV to alet@ebmaa.co.za before11 June 2018. Only people living in the greater Johannesburg area should apply. Only suitable candidates will be contacted.
***maatskappy is opsoek na field reps en armed reaction. Salaris sal bespreek word in onderhoud. Stuur cv na reception@accon.co.za
Poste beskikbaar vir litigasie tiksters – Brooklyn, PTA – met ‘n minimum van 5 jaar ondervinding in litigasie. Faks cv na 0865602044 of epos na info@krlaw.co.za Positions available for litigation typists – Brooklyn, PTA – with a minimum of 5 years experience. Fax cv to 0865602044 or email to info@krlaw.co.za
Ons benodig Afrikaans sprekende dame vir Kassier-pos/algemene werk in Slaghuis. Pretoria Noord. Skakel Mike by: 082 327 4143 Stuur CV na: mike.vanemmenis61@gmail.com
Pretoria Oos
Daar is n pos oop by n konstruksie maatskappy vir n kantoor dame ouderdom tussen 20 tot 30 stuur cv na willie@el-sha.com dankie
Medical bureau in Randburg has a vacancy for a Credit Controller with relevant experience and a working knowledge of the industry. Requirements: matric, immediately available, motivated and hard working. Salary: R7000 to R9000 depending on experience. Incentives are payable if targets are reached! Please email your CV to alet@ebmaa.co.za before11 June 2018. Only people living in the greater Johannesburg area should apply. Only suitable candidates will be contacted.
Goeie dag ons maatskappy is opsoek na field reps en armed reaction. Salaris sal bespreek word in onderhoud. Stuur cv na reception@accon.co.za
Temporary Payroll and HR Administrator (Chloorkop) Job reference: PRA-TEMP
An established manufacturing company in Chloorkop is looking for a temporary payroll and HR administrator to assist on a 1 month contract (possibility to extend).
Salary: R15 000.00 per month
Working hours (Flexi): Monday to Thursday 7am-4pm or 8am-5pm and Friday 7am-1:30pm or 8am-2:30pm
Minimum requirements: • Matric • Relevant payroll/hr qualification • Previous experience in a payroll role • Computer literate: MS Office package • Immediately available • Resides in Midrand or Kempton Park
Duties include but not limited: • Recruitment • Assist with new engagements, inductions and contracts • Administration for medical aids and provident funds • Training administration • Attendance registers (record keeping and reports) • Assist with collating and calculating hours based on timesheets for wages • Assist with preparation of weekly, bi-weekly and monthly payroll
• Administer any changes on medical aids, provident funds
To apply send complete and updated CV to cheril@expresspros.co.za with reference PRA-TEMP
In Krugersdorp. Oop pos beskikbaar by Tjommies Kleuter skool. Ouderdomme van 24jaar tot 38. As jy ondervinding het met kinders sal dit n groot voordeel wees. Stuur Cv aan: Annelievogel94@gmail.com Ek post net so asb geen vrae nie. Stuur asb net die cv na die email toe en hulle sal jou bel vir n onderhoud. Dis in Silverfiels Sorg vir eie vervoer dankie
ONTVANGSDAME/PERSOONLIKE ASSISTENT POS VAKANT:
Pos beskikbaar by LJ Landgoed Bk, SCHWEIZER-RENEKE vanaf 1 September 2017, goeie markverwante salaris
Behoorlike kennis van Microsoft Office programme (spesifiek Word, Outlook en Excel) ‘n vereiste
Kennis van:
1. Sage Pastel sagteware en
2. Maatskappy/BK sekretariële admin (CIPC indienings) ‘n aanwins
Afrikaans en Engels magtig
Eienskappe: Persoonlike netheid, vlegmatiese temperament, moet onder druk kan funksioneer, moet goeie gesondheid geniet, moet betroubaar en verantwoordelik wees, hoë morele en Christelike waardes handhaaf
Minimum vereiste: Graad 12 verpligtend, tersiêre opleiding en naskoolse ondervinding ‘n aanwins
Epos CV met verwysings na heidi@ljlandgoed.co.za
ElectroTech Projects
Technical repairs on:
Alarm systems CCTV Gate motors Garage motors Electric fence Remotes etc…
Electrical repairs on:
Lights Light fittings Plugs Light switches Geyser thermostats etc…
Repairs at reasonable prices. Call out fee prices will depend on travel distance.
Free assessments and quotes
Based in Boksburg
Contact/whatsapp Us on: 0715650783
Whatsapp us on: 0823144393
Email Us on: electrotechprojects01@gmail.com
Opsoek na ‘n persoon wat by ‘n Trailer Verhuurings kan werk in Vereeniging. Onderdom vanaf 40 en op. Salaris sal bespreek word. Moet betroubaar en eerlik wees. Kontak 0825958907.
Opsoek na ‘n manager vir staal besigheid in Garsfontein Pretoria. Moet met mense kan werk en kan organiseer. Moet ‘n Bestuurs lesensie hê. Salaris na aanleiding van ondervinding. Epos CV na minette@jomipm.co.za. Aansoeke sluit 15 Junie 2018.
Grade R teacher needed for Pre-primary school in the Orchards. 6month contract. Must be qualified, have a passion for children, be committed and willing to learn. Must have own transport. Theorchardssmileykids@gmail.com
Accountant Temp Position – Open Vacancy Area: Centurion
* Must have 5 years full function accounting experience * Must have B Com Degree in Accounting or equivalent qualification * Must have worked on SAP and VIP Payroll knowledge is essential. Salary: R 25 000.00 CTC Per Month
If you fit the non negotiables as per above please send your CV to melanie@buzzblock.co.za
Ons benodig ń babaklas juffrou. Die geskikte persoon moet ouer as 30 wees en nie rook nie met Christelike waardes. Kleuterskool ondervinding is verpligtend. Stuur CV na leeutjiesmontana@gmail.com
A legal firm in Pretoria with a comprehensive range of legal services is looking to employ a Candidate Attorney with an excellent command of English. This position is available to candidates who have already completed their studies as well as candidates still studying.
Requirements: LLB (completed or current) Valid drivers’ license and own vehicle Computer literate
Working hours: Monday to Friday, 08h00 to 17h00 Salary: R5 000 to R6 000 per month Compulsory shut down in December
Starting date: as soon as possible
To apply, send your CV to Perm1.midrand@expresspros.co.za using W-CA as reference.
Call Centre Agent required for a car dealership in Centurion. Duties: To optimise sales opportunities with optimum profitability and maximum customer satisfaction, whilst ensuring monthly objectives and targets are met. Prospect for new customers and maintain existing customer relationships A minimum daily sales lead target is set at least 5 per day
Qualifications and Experience: Grade 12 (Matric) Drivers licence Computer literate (Office suite) Tertiary marketing and or/sales qualification Sales experience in Motor Dealership Industry An effective understanding of the sales cycle Salary – Between R5000 & R6000 + medical aid + provident fund + 50% of basic annual bonus + commission Please email your CV to debbie@selectmotor.co.za ONLY IF YOU MEET ALL THE REQUIREMENTS!
Car dealership in Centurion requires an Admin Clerk. MUST HAVE MATRIC (GRADE 12) AND PASTEL EXPERIENCE. Salary R7000 + Incentive + Pension Email CV to debbie@selectmotor.co.za.
Full-time position available at engineering & trading company in Pretoria East for a plasma cutting machine operator. A detail oriented person with technical background and computer skills.
Tasks will include: Nesting drawings on the nesting program Plasma cutting Forklift Driving Requirements: Matric Experience in operating a plasma machine or CNC Machine will be a plus Region: Samcor Park, Pretoria East CTC: R 6 000.00 per month
If you are interested to apply for this position, please email your CV to debtors@abchansenafrica.co.za
CENTURY 21 MONTANA / MOOT NOW RECRUITING.
Seize Prime Areas in the Northern Parts of Pretoria as well as the Moot areas.
– Global and National referrals – No desk charge – World class training provided – Uncapped earnings (up to 85% comm) – Flexible working hours
Send your application to montana@century21.co.za
Daar is n pos oop by n konstruksie maatskappy vir n kantoor dame ouderdom tussen 20 tot 30 stuur cv na willie@el-sha.com dankie dis in Pretoria oos
Michele van der Vyver 4 Junie om 09:32 VM. Brooklyn Pretoria Afrikaans & English Speaking Bilingual Sales Consultant needed with 1 year or more retail jewelry sales experience. Must have Matric, preferably own transport. Must be willing to work shifts including every second weekend of the month. Must be innovative in sales techniques.
Job Type: Full-time
Salary: R8,300.00 /month
Qualification Questions You have requested that Indeed ask candidates the following questions:
How many years of Retail Jewelry Sales experience do you have? What is the highest level of education you have completed? Do you speak Afrikaans?
Email your application to cv@twrecruitment.co.za
STOCK and ADMIN Lady in Plumbing industry
REQUIREMENTS: Must live in Centurion Have own reliable transport Computer Literate (Will be tested) Math Ability (Will be tested) Willing to get hands dirty (work with stock)
Pastel/Fincon/Omni and Excel Experience will be advantageous. Monday-Friday 07:30 – 17:00 (Saturdays occasionally) Salary: R6 500 per month
Please use reference FBPLUMB when sending your CV to theoffice218@gmail.com
Please include CONTACTABLE references. If you do not hear from us within a week please consider you application unsuccessful.
REFRIGERATION TECHNICIAN
Morgan Abattoir is searching for a Refrigeration Technician. He will diagnose, overhaul, adjust, and repair all series of motor truck and trailer refrigeration units. Job Responsibilities and Accountabilities: • • Perform all levels of maintenance, services, repairs, and rebuilds on all types of transport refrigeration units on trucks and trailers. • Test lines, components, and connections using electrical, mechanical, and pneumatic test equipment. • Read complex schematics associated with the refrigeration and air conditioning equipment. • Effectively communicate planned repairs or tasks. • Clearly document repairs. • Maintain work area appearance and safety. • Maintains a clean, safe work area accordance with established safety procedures in and OSHA standards.
Job Requirements:
• Minimum of 2-3 years’ refrigeration experience (refrigeration certificate required). • Must have an understanding of diesel engines and electrical refrigeration units. • Ability to work independently and on a team. • Ability to learn new products and skills. • Basic computer skills. • Must provide own tools. • Must be available for onsite and offsite call-outs 24/7. • Valid drivers license and own transport
Salary: Market related Send your cv to hr@morgangroup.co.za
Hello mense Ons het n pos oop vir n Payroll Administrator. Verkieslik ervaring met VIP Premier of opleiding voltooi. Stuur CV aan danelb@laboria co.za. Maatskappy in Pretoria Oos.
A Property Rental group is seeking the employment of a Dynamic Admin/Systems/Rental Lady in Ashlea Gardens Pretoria Requirements: • Experience in Property Rental and Sales • General Administration duties, including switchboard • Recordkeeping • Lead Management • Fully Bilingual • Own transport and cell phone is essential • 100% Computer literate – especially Excell • Market related salary PLUS overrider
Stuur jou aansoek met verwysing ML na werknet@helpendehand.co.za voor 15 Junie.
Styldrift – Royal Bafokeng Platinum – Urgently looking for the following people to fill the following vacancies:
* Trackless Millwright * Trackless Auto Electrician * Trackless Electrician * Trackless Boilermaker * Diesel Mechanic / Trackless Fitter * Trackless Winding Engine Driver
Closing date: 15 June’18
📧 Cv & supporting documents to: recruitment@bafokengplatinum.co.za
Wanted: Contract Manager
About Company: We are a strategic staffing partner to numerous small to medium enterprises and various blue-chip companies.
Area: Mpumalanga, Free State, Limpopo and Gauteng (Successful candidate must be willing to travel and relocate)
Main Responsibilities (but not limited to): *Deconstruct client issues and analyse the various solutions in all regions, via various communication channel *Management of client portfolio’s in line with the relevant Service Level Agreement’s (SLA’s) and Budget’s *Provide recommendations and solutions in crisis situations such as workplace violence, protests, and demonstrations
Requirements: *Bilingual in Afrikaans and English *Computer literate *Experience working within the Staff Outsourcing industry would be an advantage *Industrial Relations knowledge would be an advantage *Ability to work under pressure *Excellent written and verbal communication skills, both with clients and the rest of the team *Crisis and Conflict Management skills
Please send your CV to cv@innovativestaff.net and state position and area when applying.
Looking for Experience Bendi/Flexi Forklift drivers for Rosslyn Area ( Pretoria ) Urgent position to be filled.
Must have 2-3 Years Experience Dangerous goods certificate is preferable but not a prerequisite No Criminal Record Must have matric or Equivalent
Email CV’s to danica@siennahc.co.za
Food & Beverage Manager North East Pretoria Salary R20K – R22K
Hotel Group with hotel situated North East of Pretoria seeks an energetic person with Food & Beverage Management experience in the hospitality industry, preferable in a high volume conferencing environment (at least 5 years). Minimum requirement Matric / Diploma or Degree in Hospitality Management is an added advantage.
Please do not apply for the position if you do not have the required experience and skills
Candidates must be available for assessments
Please apply with a full CV, contactable references to donna@whatnextrecruitment.co.za
Job Opportunity: Centurion and Pretoria East Jnr Accountant/Assistant Accountant/Bookkeeper required to act as assistant to the Financial Director, handling general accounting duties: Debtors, Creditors, Reconciliations, VAT etc. Pastel Software experience is essential this is the perfect opportunity for someone studying part-time towards an Accounting Diploma/Degree with general accounting background looking for his/her first Big Corporate opportunity. Email your cv, matric certificate and any other related documentation to Liesl@Lrec.co.za
We have a position open as a receptionist at our engineering company based ins Boksburg. Please send your cv to hanri@rmeeng.co.za. We looking for a young lady who is fluent in Afrikaans as well as English.
Hello mense.Ons het n pos oop vir n Payroll Administrator. Verkieslik ervaring met VIP Premier of opleiding voltooi. Stuur CV aan danelb@laboria co.za. Maatskappy in Pretoria Oos.

Vakante pos!
Werk beskikbaar in Hartbeespoort as winkel assistant. Deeltydse en voltydse poste beskikbaar. Moet bereid wees om naweke te kan werk. Rekenaarvaardigheid en tweetaligheid n vereiste! Opleiding sal voorsien word. Stuur jou cv na admin@bronnrocks.co.za
*Master Human Resources New Retail Store opening in West Rand. We have 22 positions to fill. Interviews in June – To start in August
To apply – view our Facebook page and scroll down to the positions you are interested in. It will give you instructions on how to apply – www.facebook com/master.human.resources
Floor Manager Deli Clerk Cleaners x2 Sales Consultants x 11 Cashiers x2 Safe Manager Stock Controller Admin Supervisor Merchandiser Retail Packer.
Master Human Resources Swanserv Office Park. 19 Clew Street. Kenmare Krugersdorp.
Only Cv’s in WORD format will be accepted so please apply electronically ONLY.
* Vacancy Engineer (mechanical & piping) Experience : min 1 years Experience background : maintenance/shutdown/construction in mechanical & piping Working location : Kuantan, Pahang Term : contract 1 year Interested? Please send cv to kairulirwan.mdamin@dialogasia.com Valid until 12 June 2018 [06/08, 09:53] Elsabe: AREA MANAGER (CLOTHING RETAIL) Must be a lady please Salary R20k plus petrol and cell allowances plus store incentives Email henning@wisechoice.co.za
Report directly to Operations Manager 1 x store visit per week (Full day) to external stores Task communication & Deadline Management Audits & Stock Takes Self employment, training and development Must have at least 5 years experience as store Manager in retail environment
*We need a Retail Supervisor for CRADELSTONE-Krugersdorp SALARY R4500 – R5500
Enail CV to maryna@wisechoice.co.za
> At least 2 good references
> Clean ITC
> No Criminal Records
> Computer literate “VERY IMPORTANT”
> Matric a must
> Good Communication Skills
> Customer Service Excellence and
> At least 2 years management experience
> Strong in Leadership
*Vacancy: Administrators Company based in Centurion, operating in Short-Term insurance industry have the following Admin vacancies: 1. Legal Administrator 2. Claims Registration Agent (We need someone that is fluent in Afrikaans for this position) Salary Range: R7’500.00 until R10’000.00 Please send CV’s to cv@customerloyalty.co.za
*I have a client that is looking for Civil Technician (3-year contract role) Must have previous experience in the Civil Engineering Sector with a minimum of 2-3 years experience. The position is based in Polokwane, Limpopo Email-nikki@bradshawleroux.co.za or call me on 031-7652547
*PHALABORWA: Grondfase onderwys pos vakant. Stuur jou cv na hannesfaber1023@gmail.com
*Plaas week namens iemand opsoek na iemand wat kantoor werk soek moet onder druk kan werk, pastel, vi so R8000 PM. In witbank +27 76 788 1582 Dis Estelle kn maar net vi haar se Bernice het jou verwys
*Vacancy @ Gym Vereeniging, Fitness qualification required. Email cv to danie@danstfitness.co.za
* 1 wag benodig vir self pos pos (dagskof/nagskof in Pretoria ). Epos CV na management@ticss.co.za. Sou u nie binne 7 dae van ons hoor nie was u aansoek onsuksesvol
* Goeie more mense. Ek het ‘n stock Control pos oop. Minimum vereistes : geldige voertuig lisensie,eie vervoer, matriek, rekenaar vaardigheid, persoon moet fiks en sterk wees aangesien van die parte nogal swaar is om te skuif en te hanteer. Ons gebasseer in Sinoville. Cv’s’ moet asb gestuur word aan christel@envidroclear.co.za. Slegs na daardie epos adres, enige ander vorm van aansoek sal nie eers na gekyk word nie,Salaris en voordele sal bespreek word tydens onderhoude. Groete. Christel
* Middag julle Ons Maatskappy is opsoek na dieselwerktuigkindige/werkswinkel bestuurder Ons bestaan al 8 jaar in die “transport” bedryf. Ons is gebaseer in Potchefstroom Noordwes Vereistes van persoon wat wil aansoek doen: – goeie kennis van Volvo, merc trokke – moet werkswinkel agtergrond hê – goeie leiereinskappe – Moet bereid wees om lang ure te werk – Eie voertuig en lisensie. – Self gedrewe, self gemotiveerd wees – ondervinding van tenminste 5jr
Vir verdere inligting stuur CV’s epos my na : richreward123@gmail.com
* Shop Assistant Benodig!!! By Links Pro-Shop in Koro Creek Golf Estate -Salaris kan bespreek word in onderhoud. -Moet bereid wees om skofte te kan werk. Stuur CV na korocreekbranch@riddlegolf.com Kontak/Whatsapp Jaques op 0745152255 [06/08, 09:53] Elsabe: We are recruiting for a Service Manager for a 5 star lodge in the Kruger Park. The role of the Service Manager is to ensure a superior guest experience in the delivery of our service, food and beverages and to ensure The successful management of Service staff to deliver on required standards. Requirements – Qualifications and Skills • NQF Level 4+ (Matric) • Hospitality related certification (advantageous) • At least 2 years’ management experience in a similar role • 5-star Luxury Lodge experience • F&B knowledge • Excellent Interpersonal Skills • Thorough working knowledge of wine and grape varietals, as well as serving thereof • Administrative competence • Ability to multi -task • Able to work accurately under pressure • Computer literate at intermediate Level, MS Office, Excel • Excellent verbal and written communication skills • Able to work efficiently and effectively as part of a Team and Independently • Driver’s License. Please email cv’s to info@radresources.co.za
* STUDENTE / SKOOL VERLATERS BENODIG VIR TYDELIKE (SKOFTE WERK) IN APTEEK AS VOORWINKEL ASSISTENTE APTEEK – PRETORIA OOS
VEREISTES: Vorige ondervinding / ervaring (verkope, en kassierwerk) Netjies, Vriendelik en bereid om naweke te werk
SALARIS: (Onderhandelbaar na gelang van kennis / ondervinding) STUUR CV’S IN ‘WORD FORMAAT’ AAN: este@avatarhr.co.za
JOBSEARCH JUNE 6 VAALDRIEHOEK
*Job Opportunity for an experienced Driver good knowledge of the Vaal & Johannesburg, Pretoria regions. Email CV to vce@vodamail.co.za
*Looking for junior Admin Lady. Must be computer literate. Email CV to info@inspiredfin.co.za
*Office Lady needed. Must have experience in the following -Pastel, excel, word, quotes, wages and salaries. Email CV to belinda.xplod@gmail.com
*Looking for Draughtsman, min 5 years experience. Inventor, Solid Works and Auto Cad (2D & 3D) Fax CV to 086 589 3162
*Looking for Admin Manager. Must have matric, RE1 Certificate. 5 years Insurance experience. Contact 072 047 0261
*Looking for Financial Advisers. Must have matric, 2 years Insurance Industry background. Contact 072 047 0261
*Vacancy for experienced Driver with good knowledge of Johannesburg area. Fax CV to 086 584 6426
*Vacancy for Wireless Network and IT traveling Sales Rep. Must have sales experience. Valid driver’s license and own vehicle. Email CV to hr@mobilecomptech.co.za
*Vacancy @ Gym Vereeniging, Fitness qualification required. Email cv to danie@danstfitness.co.za
*Vacancy for Assistant Accountant. 3 Years experience. Good knowledge of Pastel accounting, Pastel Payroll, E-filing and Case-ware. Email CV to info@pdwaccountants.co.za
*Vacancy for person with RTM resin molding knowledge. Email CV to sales@deckel.co.za
*Vacancy for Semi-skilled Spraypainter. Email CV to sales@deckel.co.za
*Looking for sales rep.Send CV to Gilbert906fm@gmail.com
*Good day. My client is looking for Route Controllers / Driver Controllers. To do truck and vehicle tracking. Company in Vereeniging. Offer between R8000 and R12 000 per month. Should you be interested or know someone who is interested. Email CV to quinten@labourhub.co.za . Regards Quinten
* #PoliceTrainees
The South African Police Service invites applicants for enlistment in the Basic Police Development Learning Programme (BPDLP) from young, energetic, intelligent, physically and mentally fit individuals, dedicated to serving their country by pursuing a career in policing.
Please visit our website for all the information about requirements and the application and selection process: www.saps.gov.za/careers/careers php
Closing date: 15 JUNE 2018
You are advised to apply for posts within your province, close to your place of residence.
Visit your nearest police stations in order to obtain application forms or download the forms from our website.
Correspondence will be conducted with successful candidates only. If you have not received feedback from the South African Police Service within 3 months of the closing date, please regard your application as unsuccessful.
Good luck!
*Pos beskikbaar in Pretoria vir ‘n invoicing clerk. Salaris is R10 000. Stuur asb cv na bianca@novigo.co.za
* Looking for “Field Guide Trainers” for a College in Limpop. The Assistant Trainer is responsible for assisting and executing of training activities of the College within the framework of the approved curriculum. Requirements – Qualifications and Skills • Grade 12 • FGASA Level 2 Full Trails Guide • ARH & Rifle Proficiency • First Aid Level 2 • Valid PrPD, NDT & First Aid • Min 5 years’ guiding experience • Prior experience in training and facilitation Salary: R15 000 – R20 000 pm. Please email cv’s to info@radresources.co.za
[06/08, 09:53] Elsabe: Job Mail Bloemfontein FS A Company in Bloemfontein is looking for 2 Maintenance Operators to handle the general maintenance. In order to be considered you must have Grade 12. Good knowledge of preventative maintenance. Must be prepared to work shifts and overtime. Computer literacy is required. Duties are as follows but not limited to: Training will be provided. Please send a copy of your updated CV to us. We do not charge any fees. FAX your CV to: 086 566 8634 Or call Millenium: 084 572 4146 [06/08, 09:53] Elsabe: Fire company seeks motivated self driven sales rep with + – 2-5 yrs experience in the fire extinguisher industry.Must have own transport and cell phone.For more info please contact/WhatsApp us on 064 822 6890 or 082 931 1509.
*SQL DBA (Cape Town) – taryn.l@101careers.co.za
A fast growing company based in Century City, is looking for a SQL DBA with at least 2 years experience!
Requirements: AWS Powershell SSIS SSRS
If you’re interested in the role, please email your CV to taryn.l@101careers co.za
*We are looking for a Experienced Flower Shop Assistant, friendly, mature & responsible to work in a Small Flower shop on the West Rand. This person will be working with all Payments, cash up every day, sending out INV to Clients, sales, stock take and up keep Of shop. Send CV to sandra@labourforcesa.co.za
*Industrial company in Riyadh looking for IT Manager Nationality: Any Years of experience 5-10 Requirement for position as follow · Experience within an industry environment · Good listening and probing skills · Very strong communication & interpersonal skills · Data analytics · Integrating systems · Remote support & system management · Network safety & stability: design simplicity, backup systems, firewalls, virus protection Applications · End-to-end process development & implementation, ideally Axapta experience · MS Office, Exchange, CRM experience · App development & deployment experience · In light of Telematics: big data experience · Understanding current technologies & IT industry trends · Programming & coding (SQL, Java, JavaScript, C++/#, Go) · Warehouse & production management systems · Project Management (first hand) · Strong leadership: influencing, persuading, persistent, adaptive · Pro-active behavior · Result oriented, able to overcome barriers CV should send to jobs.2030ksa@hotmail.com Subject IT Manager
* A FAST GROWING motor retailer based in Alberton is seeking to employ a young, dynamic , motivated and self driven individual to become part of our team as a receptionist. The Ideal Applicant Should: – Have Their Own Reliable Transport – Have A Valid South African Drivers Licence – Be Computer Literate – Be A People’s Person – Be a Fast Learner – Have No ciminal record – Be A Team Player – Have Great Communication Skills Automotive experience would be beneficial. Salary +- R6500.00 depending on experience. References are of vital importance. Please submit a brief CV to aidan@prestigeautotraders.co.za Should you not be contacted in 7days, please consider your application as unsuccessful. Only 1 application per candidate, duplication’s will automatically be nullified. Good luck.
* Dagsé! Ek het iemand nodig met die ondervinding in die brandblusser bedryf om bemarking te doen.Sy/hy moet tenminste 2-5 jr ondervinding he,eie vervoer en sel foon.Die werks kontak nr is die nr vir WhatsApp en besigheid, en my nr is 082 931 1509.en die e pos addres is

Be the first to comment

Leave a Reply